Damaru jan smit mi rowsu tuintje in mijn hart lyrics

29.10.2018
Auteur: Branco

Remember your video choices. Ik heb een tuintje in me hart maar alleen voor jou. Hij is getrouwd met de.

De single bereikte verder ook de eerste plaats in zowel de Nederlandse Top 40 en kwam in de Vlaamse Ultratop 50 niet verder dan een vijftiende plaats in de Ultratip-lijst. In een interview na een optreden op Parkpop had Damaru namelijk ook eens aangegeven graag een duet met Jan Smit te willen zingen. Dit is mijn doel. In andere talen English Koppelingen bewerken.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 22 augustus - 11 september 3 weken. Stream of download makkelijk.

In Nederland werd het een duet met Jan Smit. Music for your Website. Music for your Website. Volg Tuintje in mijn hart ook op Instagram:. Tuintje in mijn hart Rondreis - Waterproof Tours Suriname.

  • Tuintje in mijn hart:
  • Please select a valid image file. To watch videos non-fullscreen:

Mi Rowsu (Tuintje In Mijn Hart) Songtext

You've reached the daily limit of 10 videos. Mi rowsu Tuintje in mijn hart. Three Days in a Row door Anouk. Hij schreef het nummer voor zijn dochter Dinoura; mi rowsu is Surinaams voor 'mijn roos '.

Remember your video choices. Always play videos fullscreen.

  • Three Days in a Row door Anouk.
  • To watch videos non-fullscreen: De opbrengst van Mi rowsu ging ook naar deze welzijnsstichting.

This action cannot be undone. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Alles Wat Je Droomt Af en toe, zo om de zoveel tijd Word je… Als de morgen is gekomen Ik lig gebroken in mijn bed Heb net de douche… Als De Nacht Verdwijnt Ik weet niet meer wat ik doe waar moet dat toch… Als hij damaru jan smit mi rowsu tuintje in mijn hart lyrics zee op gaat aan de rand van de zee, komen golven voorbij de dag… Als ik een tovenaar kon zijn Ik had zo'n mooie droom vannacht.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. This action cannot be undone. This action cannot be undone.

Songtext kommentieren

Ik heb een tuintje in me hart maar alleen voor jou. Help us build the world's largest lyrics collection by contributing lyrics here. Tuintje in mijn hart - Cast. Automatically share your activity on Facebook.

Tuintje In Mijn Hart zien. Cd-single Download 7-inch vinyl. Tuintje In Mijn Hart zien. Tuintje In Mijn Hart zien. Click this button to skip to the next video. Mi Rowsu In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rowsuDe enige officile Tuintje in mijn hart individuele rondreis.

Click this button to skip to the next video.

From the album

Mi rowsu Tuintje in mijn hart. Damaru - Tuintje in mijn hart Mi rowsu songtekst. We have emailed you a change of email request.

  • Yu Na Mi Engel
  • Damaru bracht het nummer eerst in in zijn eigen Suriname uit, waar het de eerste positie bereikte.
  • We have emailed you a change of email request.
  • Help us build the world's largest lyrics collection by contributing lyrics here.

Watch artist interviews here. Want to watch more videos for this song. Hoogste positie s in de hitlijsten. Please activate your account by clicking the link in the welcome email we've just sent you. Tuintje in mijn hart - Cast. Hoogste positie s in de hitlijsten.

Hoogste positie s in de hitlijsten. Tuintje in mijn hart - Cast.

Play guitar Chord ♪ Jan Smit & Damaru - Mi Rowsu (tuintje In Mijn Hart)

Ga naar de site ga naar de site, Tuintje in Mijn Hart In de lijn van Verliefd op Ibiza mikt deze zonnige romkom in Suriname op een zo breed mogelijk publiek, Recensieoverzicht: Het behield deze positie negen weken. Ik heb een tuintje in me hart maar alleen voor jou.

Het zorgde voor een nummer 1-notering in zowel Suriname als in Nederland. Ga naar de site ga naar de site, Recensieoverzicht: Log in to watch more, Tuintje in Mijn Hart In de lijn van Verliefd op Ibiza mikt deze zonnige romkom in Suriname op een zo breed mogelijk publiek.

 Ontdek ook...