Fluffy slijm maken recept zonder lijm

12.12.2018
Auteur: Romina

Als je heel goed geroerd hebt, dan kun je er een flinke scheut lenzen vloeistof bij doen. Daar is je regenboogslijm.

Je kunt de meeste producten in gelvorm, zoals handlotion, shampoo, handzeep en afwasmiddel, mengen met maïzena om slijm te maken. Meng alles met een lepel. Leave a Reply Reactie annuleren. Daarna plooi je het slijm doormidden, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe. Je hebt echt een peel-off masker nodig, vanwege de ingrediënten die daarin zitten om er slijm van te maken.

Fluffy slijm maken recept zonder lijm het slijm in de koelkast. Voor een aantal ideen met deze recepten kan je op volgende links klikken om naar een idee op deze pagina te gaan:. Koel het slijm in de koelkast. In het Ultieme Slijmboek  vindt je heel veel soorten slijm, wiebelslijm, van kauwgomslijm, viskomslijm of een glitterbom. Koel het slijm in de koelkast. Koel het slijm in de koelkast.

Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en klei.
  • Voeg een druppel voedingskleurstof toe als je transparant afwasmiddel gebruikt hebt. Voeg kraaltjes, glitters, spikkels, sterretjes of confetti toe om jouw eigen slijm nog meer eigen te maken.
  • Slijm met lijm, slijm zonder lijm, slijm met wasmiddel, slijm zonder wasmiddel, slijm met Borax, slijm zonder Borax…ieder recept is geschikt voor fun. Wij raden je aan om glow in the dark verf te gebruiken die niet schadelijk is voor mens of milieu.

Fluffy slijm met lenzenvloeistof en lijm

Het slijm zal lekker dik en rekbaar worden en ook nog eens goed ruiken. Voor dit roze doorzichtige en stevige slijm dat lekker ruikt in plaats van naar de penetrante geur van lijm heb je de volgende drie ingrediënten nodig:. Zodra het slijm aan elkaar blijft plakken en niet aan je vingers ben je klaar en kan je het gaan kneden.

Daarom leek het me handig om een aantal recepten te delen om zelf slijm te maken, met en zonder lijm. Je kan zo dus slijm maken zonder lijm, zonder borax of elk ander ingrediënt dat je misschien niet hebt.

Leave a Reply Reactie annuleren, fluffy slijm maken recept zonder lijm. Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van n ingredint: Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt.

Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van n ingredint: Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt.

Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingredinten. Lijm kan je bijvoorbeeld kopen in de Action of vergelijkbare winkels!

Stap 1: Meng het water met de kleurstof

Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Je begint met het leegknijpen van de hele fles peel-off masker in een kom. Voeg meer afwasmiddel toe als het slijm te dik is.

Voor de lenzenvloeistof is het belangrijk dat deze borax of boorzuur bevat. Het zal niet voor altijd goed blijven. In het Ultieme Slijmboek  vindt je heel veel soorten slijm, zodat er slijm ontstaat, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt, van kauwgomslijm. Ben jij fluffy slijm maken recept zonder lijm Jade van Girlys Blog?.

Tijdens het roeren zullen het afwasmiddel en de mazena gemengd worden en met elkaar reageren, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt.

Een echte aanrader, van kauwgomslijm.

Fluffy slijm met borax en lijm

Hiervoor heb je nodig;. Lijm kan je bijvoorbeeld kopen in de Action of vergelijkbare winkels. Steek je vinger erin, rek het uit en laat het door je vingers glijden.

Dit werkt het beste met de manieren met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof. Als je borax met water mengt, roer dan goed totdat het boraxpoeder opgelost is.

  • Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm!
  • Zodra het slijm aan elkaar blijft plakken en niet aan je vingers ben je klaar en kan je het gaan kneden.
  • Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat.
  • Meestal wordt het gemaakt met lijm en boraxpoeder, maar er zijn ook manieren om slijm zonder lijm te maken.

Wanneer het begint te ruiken of er vreemd uitziet gooi je het weg. Je hoeft dit niet te doen, maar je slijm zal er zo interessanter uitzien? Je hoeft dit niet te doen, maar je slijm zal er zo interessanter uitzien, fluffy slijm maken recept zonder lijm.

Hier is de putty heel populair. Wij raden je aan om glow in the dark verf te gebruiken die niet schadelijk is voor mens of milieu. Daarna nog een keer kneden en klaar is je glitterslijm! Hier is de putty heel populair. Naast klei en zoutdeeg kun je ook heel goed zelf slijm maken.

Slijm maken met borax en lijm

Zorg dat je bovenstaande ingrediënten in huis hebt. En zijn de winkels dicht? Deze pagina is

Eventueel kan je er ook nog een schepje baking soda aan toevoegen als het te plakkerig wordt! Maak slijm met het gekozen recept boven in dit artikel met borax, maar je slijm zal er zo interessanter uitzien? Je hoeft dit niet te doen, maar je slijm zal er zo interessanter uitzien!

 Ontdek ook...