Grand cafe rutgers lathum

21.12.2018
Auteur: Sjoukje

Volgende keer nemen we onze vrienden mee! Lekker spareribs en gamba's gegeten op het terras met een mooi uitzicht. Kom hier zeker terug.

We hadden beiden een onbeperkte maaltijd. Lekker eten, goede service, vriendelijk en behulpzaam. Lekker en goed gegeten in een gezellige omgeving.

Voor de champignons kom ik ik zeker een keer terug. Nu 3 maal geweest over een periode van een jaar. Voor de rest was het eten top, de spareribs en de biefstuk is echt heerlijk. Jammer van de speeltoestellen bij de ingang wat rommelig oogt.

We moesten erg lang wachten op het hoofdgerecht, grand cafe rutgers lathum. Het was weer heerlijk en we hebben gezellig gegeten en gezeten. Lekker spareribs en gamba's gegeten op het terras met een mooi uitzicht. Heel gezellig om daar te eten. Daarom 3 pogingen maar nooit meer.

Toplocatie aan het water bewonder hier graag de ondergaande zon heerlijk eten en ruime keus, gezellige sfeer, mooi terras en binnen zeer knus voor de koude dagen, bediening altijd goed en vriendelijk personeel. Alles was overheelijk en goed op smaak gebracht, ook was de biefstuk netjes medium gebakken. Make sure your review meets the review guidelines.

Ook al is er geen actie dan komen wij zeker terug, mede door de vriendelijke medewerkers. Goed restaurant aan het water, makkelijk parkeren. Wijntje voor bij de lunch werd geserveerd toen die bijna op was. Kempenaar on 15 June Arno Pfeil 5 points. Verder niets dan lof! Vragen altijd of het smaakt of er andere wensen zijn super goed en vooral zo doorgaan.

Grand Caf Rutgers on 30 October Of je nu biefstuk, groenten erg smakelijk, groenten erg smakelijk. We hebben met grand cafe rutgers lathum personen geluncht, groenten erg smakelijk. Angelique Romeijn 14 points. Biefstuk perfect, waarbij we wel steeds vrij lang moesten wachten. We hebben met 9 personen geluncht, garnalen of wat anders eet.

Onze Specialiteiten

Grand Café Rutgers on 31 March Maar het eten heeft alles goed gemaakt. Het is een top locatie en heel mooi en gezellig restaurant. We hebben geen gebruik gemaakt van onze reservering.

Ik kom hier al 20 jaar en heb altijd super goeie ervaringen hier. Wijntje voor bij de lunch werd geserveerd toen grand cafe rutgers lathum bijna op was.

Wijntje voor bij de lunch werd geserveerd toen die bijna op was. Ik kom hier al 20 jaar en heb altijd super goeie ervaringen hier.

Voor bij de Borrel

Op zich natuurlijk prachtig alleen niet als je komt voor een hapje en drankje op een rustig terras… Volgende keer gewoon even melding van maken bij een reserveringsaanvraag. Cees on 20 July Als toetje van een zeer lekkere en onweerstaanbare cheescake met aardbeien genoten. We hebben lekker gegeten.. Zeker een volgend keer waard.

Waarom 3 x terug omdat het een mooie lokatie is en het kan een keer tegenvallen. Het eten is perfect, personeel is heel vriendelijk en lief voor kinderen. Heel gezellig om daar te eten. Daarom grand cafe rutgers lathum pogingen maar nooit meer. Heel gezellig om daar te eten. Carnavals groep Mot Konne. Ook hebben wij nu voor ons volgende feest gereserveerd met rondvaart. Daarom 3 pogingen maar nooit meer.

Been to Grandcafe Rutgers? Share your experiences!

Wij hadden een momentogiftcard. Wij dachten misschien kleinere porties maar dat was het niet, het was groot en heerlijk. Uiteindelijk hebben we de bestelling bij een andere wel vriendelijke medewerkster opgegeven. Dit was een actie 2 x 3 gangen diner voor de prijs van 1.

Vriendelijk personeel en een mooie locatie aan het water. Vriendelijk personeel en een mooie locatie aan het water. Cees on 20 July Wij komen hier zeker vaker terug.

 Ontdek ook...