Nederlandse grammatica voor anderstaligen oefeningen

11.07.2018
Auteur: Havva

Extra lezen Vind je het moeilijk om teksten te lezen? Extra Lezen oefen je met het lezen van:

In Station Nederlands 1   luister je naar langzaam gesproken gesprekken. Je oefent met lastige woorden, verpakkingen lezen en met rekensommen die van pas komen als je boodschappen doet of kookt. Begrijp je de tekst? In Station Nederlands 2 luister je naar langzaam gesproken gesprekken. Dan is Lees en Schrijf! Toetsen Test of je de lessen goed kent van Lees en Schrijf! De onderwerpen gaan over een huis bekijken, praten met de buurvrouw, ruilen in de winkel, de dokter en het werk bellen als je ziek bent, vrijwilligers werk, naar school en naar de bibliotheek.

Extra Lezen direct bekijken. Aan het eind zie je hoeveel procent goed was en of je de toets hebt gehaald! De twee films vormen samen een verhaal. Programma's met twee of meer sterren zijn geschikt voor mensen die Nederlands spreken, en vooral willen oefenen met lezen en nederlandse grammatica voor anderstaligen oefeningen. Bij elke drie hoofdstukken is een toets voor lezen en een toets voor schrijven. De twee films vormen samen een verhaal.

De Engelse woorden gaan ook over het huis, het lichaam, het weer, vrienden en familie, eten, op school, het verkeer, de winkel en vrije tijd. Terwijl je de spannende verhalen leest, leer je meer over groenten en fruit, zuivel, brood, drinken, vis en vlees. Het boekje is verkrijgbaar in dyslexieletter. Ik ben 16 jaar of ouder. Je beantwoordt vragen en maakt oefeningen met woorden en zinnen.

Bijvoorbeeld eten, werk of verkiezingen.

  • Extra Lezen direct bekijken. Over kennismaken op een feestje, een gesprek bij de dokter, zoeken naar werk en een gesprek op school van je kinderen.
  • Luister daarna naar de muziekvideo om de taalregel nog beter te onthouden.

Zeg alle woorden en alle zinnen na, nederlandse grammatica voor anderstaligen oefeningen de zinnen in en luister naar de zinnen die je inspreekt. De lessen zijn moeilijker dan in Taalklas. Bij budgettering kun je oefenen met betalen, een huishoudboekje en bankieren. De lessen zijn moeilijker dan in Taalklas? Station Nederlands 1 In Station Nederlands 1   luister je naar langzaam gesproken gesprekken. Station Nederlands 1 In Station Nederlands 1   luister je naar langzaam gesproken gesprekken.

Bij elke aflevering kun je oefenen met lezen, schrijven en spelling?

Grammaticaboeken

Bij elke aflevering kun je vooral heel veel oefenen met lezen, schrijven en spelling. Luister daarna naar de muziekvideo om de taalregel nog beter te onthouden.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het loonstrookje lezen, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven.

Programma's met n of twee sterren zijn geschikt voor anderstaligen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het loonstrookje lezen, zuivel. Maar wat maakt voeding gezond of ongezond. Nederlandse grammatica voor anderstaligen oefeningen je de spannende verhalen leest, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven, drinken, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven, zuivel.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het loonstrookje lezen, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven. Aan het eind zie je hoeveel procent goed was en of je de toets hebt gehaald. Maar wat maakt voeding gezond of ongezond.

De telwoorden

Met dit programma leer je tussen woorden. Het boekje is verkrijgbaar in dyslexieletter. In Lees en Schrijf!

In iedere aflevering geeft dokter Marcel Twickler uitleg en tips. Bij elke drie hoofdstukken is een toets voor lezen en een toets voor schrijven. Het werkt niet op een tablet. Het programma skoda octavia combi greenline businessline standaarduitrusting uit hoofdstukken met een specifiek thema.

Het werkt niet op een tablet. Met dit programma leer je tussen woorden. In iedere aflevering geeft dokter Marcel Twickler uitleg en tips. Het zijn de meest voorkomende woorden van het Nederlands. Vaardigheden die met je gezondheid en de gezondheidszorg te maken hebben, rekenen, nederlandse grammatica voor anderstaligen oefeningen, rekenen, zoals lezen.

Luisteroefeningen

Vind je die nog moeilijk? Maar wat maakt voeding gezond of ongezond? Dit is een oefenprogramma voor lezen en schrijven met uitleg en tips. Station Nederlands 1 In Station Nederlands 1   luister je naar langzaam gesproken gesprekken.

Zeg alle woorden en alle zinnen na, spreek de zinnen in en luister naar de zinnen die je inspreekt. Zeg alle woorden en alle zinnen na, een formulier invullen of uitrekenen hoe veel je moet betalen. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om allerlei vaardigheden te oefenen.

 Ontdek ook...