Recept kabeljauw in de oven met tomaten

16.11.2018
Auteur: Jodie

Een oorspronkelijk recept van Jamie Olivier. Sluiten x Wachtwoord vergeten? De smaak van de pesto is wel even wennen als je pesto uit een potje gewend bent, verse pesto is echt veel lekkerder.

Leuke inleidende tekst en dan dat simpele lekkere recept! Eigen recept Kabeljauw pakketjes bbq of oven Deze pakketjes kun je zowel op de bbq als in de oven gebruiken. Verdeel het mengsel over de tomaten en de vis. Je probeert het best even opnieuw. Heerlijke malse kabeljauw die gaart in de tomatensaus. Ovenschotel met kabeljauw Heel lekker recept, als je van vis houdt lik je je vingers erbij af!

Natuurlijk kun je ook gewoon wat droge witte wijn gebruiken.

Aardappelpuree en gestoomde broccoli. Kabeljauw uit de oven met zelfgemaakte pesto en tomaten 15 november Laat een reactie achter. Aardappelpuree en gestoomde broccoli. Kabeljauw uit de oven met zelfgemaakte pesto en tomaten 15 november Laat een reactie achter?

En nu eerst naar het Consulaat om ons visum op te halen.

Kabeljauw met ratatouille uit de oven Kabeljauw met ratatouille uit de oven.
  • Leg de kabeljauw in een grote of 4 kleine ovenschaaltjes en bestrooi met zout en peper.
  • Sluiten x Nieuwsbrief Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox?

Pascale Naessens

Ik doe me graag voor als food fotograaf, recepten bedenker en verhalen verteller. Ingrediënten 65 gram pijnboompitten 1 teen knoflook 30 gram basilicum alleen de blaadjes 25 gram Parmezaanse kaas geraspt 5 eetlepels olijfolie gram verse kabeljauwfilet gram kerstomaten gehalveerd 90 gram zwarte olijven uitgelekt en gehalveerd.

Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Aardappelpuree en gestoomde broccoli. De oven doet de rest van het werk.

Deze voedingswaarde is slechts ter indicatie. Verdeel de tomaat erover. Op de graat gebakken steenbolk. Deze voedingswaarde is slechts ter indicatie! Kabeljauw met snijboontjes uit de oven Een oorspronkelijk recept van Jamie Olivier.

Hier scoor je vast ook mee

Een ware smaaksensatie voor de mensen die van vis houden, lees maar, probeer maar en proef zelf maar. Home Recepten Kabeljauw met cheddar en tomaten uit de oven Kabeljauw met cheddar en tomaten uit de oven. Perfect voor een luie dag Razend snel klaar en zo lekker en natuurlijk ook heel gezond. Kies een nieuw wachtwoord Tip:

Ik doe me graag voor als food fotograaf, recepten bedenker en verhalen verteller. Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht. Ik doe me graag voor als food fotograaf, recepten bedenker en verhalen verteller. In plaats van pancetta of spek kun je ook zwarte olijven gebruiken.

In plaats van pancetta of spek kun je ook zwarte olijven gebruiken. Ik doe me graag voor als food fotograaf, recepten bedenker en verhalen verteller.

Herfst recepten

Geplaatst op Afrikaans Hoofdgerecht. We gaan dit vaker eten. Ook nu we het huis uit zijn maken mijn broer en ik dit recept met regelmaat.

Ovenschotel Ontdek meer recepten in de categorie Ovenschotel. Kabeljauw uit de oven met recept kabeljauw in de oven met tomaten pesto en tomaten 15 november Laat een reactie achter. Eigen recept Vis ovenschotel met feta Een zomerse recept uit Zuid- Afrika. Kabeljauw uit de oven met zelfgemaakte pesto en tomaten 15 november Laat een reactie achter.

Kijk HIER voor meer recepten met vis op deze website. Eigen recept Vis ovenschotel met feta Een zomerse maria christinakerk den dolder uit Zuid- Afrika. Kabeljauw uit de oven met zelfgemaakte pesto en tomaten 15 november Laat een reactie achter.

Eigen recept Vis ovenschotel met feta Een zomerse recept uit Zuid- Afrika.

Bereidingswijze

Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox? Maal 2 eetlepels pijnboompitten met de knoflook fijn in de keukenmachine. Een ware smaaksensatie voor de mensen die van vis houden, lees maar, probeer maar en proef zelf maar.

Strooi de pijnboompitten erover. Strooi de pijnboompitten erover. Strooi de pijnboompitten erover!

 Ontdek ook...