Uitstel van betaling in het engels

10.03.2018
Auteur: Laila

Dutch Wij kunnen dus het woord geven aan een andere voorstander van het uitstel. Dutch In de toelichting worden de redenen voor dit uitstel heel duidelijk uiteengezet.

Dutch Intussen is er na dit uitstel van die kwijting in maart erg veel stof opgewaaid. Dutch Hij als rapporteur heeft immers nog steeds niet gemotiveerd waarom hij dat uitstel wil. I need an extension on my mortgage payments. We could have had a different outcome if the Commission had taken advantage of the stay of execution we granted it when the budget discharge was deferred. Voorbeelden zien voor de vertaling suspension of payments Zelfstandig naamwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Further delay will amount to the deliberate undermining of parliamentary democracy. However, the French representatives Jacques Chirac and Lionel Jospin called for a stay of execution so that they can get through the presidential elections without any trouble.

Aan het verlenen van uitstel van betaling is de voorwaarde verbonden dat de verzoeker zekerheid stelt. De gemeente Mikkeli is akkoord gegaan met uitstel van betaling van bovengenoemde schulden. Aan het verlenen van uitstel van betaling uitstel van betaling in het engels de voorwaarde verbonden dat de verzoeker zekerheid stelt.

Dutch Ik breng nu het voorstel tot uitstel van de stemming tot februari in stemming. The City of Mikkeli agreed to a deferral of payments on the debts mentioned above.

Voorbeelden zien voor de vertaling suspension of payments Zelfstandig naamwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

"uitstel van betaling" vertalen - Engels

Waarom doe je het niet allebei! Dutch De EU dringt er ook op aan dat er uitstel wordt ingevoerd waar dat relevant is. The debate covered asylum rights and the adjournment was requested by Mr Schulz. Zoek uitstel van betaling in: Daartoe dienen wij ook enkele wetten te veranderen, bijvoorbeeld de Europese wetten inzake insolventie in het algemeen, uitstel van betaling en faillissement. Dutch We hadden hun verzoek om een verder uitstel afgewezen om een heel simpele reden. Vermeld de wijze waarop de aanvrager het uitstel van betaling van de verschuldigde rechten wenst toe te passen.

Dutch Hij als rapporteur heeft immers nog steeds niet gemotiveerd waarom hij dat uitstel wil. Aanvraag of vergunning voor uitstel van betaling. Dutch Hij als rapporteur heeft immers nog steeds niet gemotiveerd waarom hij dat uitstel wil. Aanvraag of vergunning voor uitstel van betaling. Of liever nieuwe woorden leren?

Zojuist vertaald

Dutch uitstappen uitstedig uitstedigheid uitsteeksel uitstek uitsteken uitsteken over uitstekend uitstekende uitstekende kennis uitstel uitstel van betaling uitstel verlenen uitstellen uitsteller uitstemmer uitsterven uitsterving uitstijgen uitstippelen uitstoot Meer vertalingen in het bab. Voorbeelden zien die postponement of payment bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Maar noodvaccinatie is slechts uitstel van executie van gezonde dieren.

EN adjournment delay stay demurral.

Enter, where applicable, where applicable. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, uitstel van betaling in het engels. Dutch Wij vinden dat dit beter nu kan gebeuren en dat van verder uitstel geen sprake mag zijn. Enter, where applicable, the reference data of the authorisation in question; deferred payment uitstel van betaling in het engels may refer both to deferred payment of import and export duty and to tax credit.

Dutch Maar noodvaccinatie is slechts uitstel van executie van gezonde dieren. Dutch Maar noodvaccinatie is ziekte van addisonbiermer kind uitstel van executie van gezonde dieren. Dutch uitstappen uitstedig uitstedigheid uitsteeksel uitstek uitsteken uitsteken over uitstekend uitstekende uitstekende kennis uitstel uitstel van betaling uitstel verlenen uitstellen uitsteller uitstemmer uitsterven uitsterving uitstijgen uitstippelen uitstoot Meer vertalingen in het bab.

"uitstel" vertalen - Engels

Meer vertalingen in het bab. Dutch In de toelichting worden de redenen voor dit uitstel heel duidelijk uiteengezet.

Of liever nieuwe woorden leren?

  • De gemeente Mikkeli is akkoord gegaan met uitstel van betaling van bovengenoemde schulden.
  • Galgje Galgje Zin in een spel?
  • Zoek uitstel van betaling in:
  • Validity of decisions granting deferment of payment already in force on 1 May

Ik wil uitstel van betaling voor m'n hypotheek. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald uitstel van betaling in het engels het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Hij als rapporteur heeft immers nog steeds niet gemotiveerd waarom hij dat uitstel wil. To this end we will have to change certain laws, on the suspension of payments and bankruptcy, such as for example the European laws on insolvency in general? Aanvraag of vergunning voor uitstel van betaling. Dutch Dat is een terminologie die meteen zou leiden tot een discussie over uitstel.

Ook in de database

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Vermeld de wijze waarop de aanvrager het uitstel van betaling van de verschuldigde rechten wenst toe te passen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Uitstelkan fataal zijn voor een bloeiende scherenkust, uitstel van betaling in het engels, mevrouw de commissaris. The customs authorities may grant the debtor payment facilities other than deferred payment on condition that a guarantee is provided. Dutch De EU dringt er ook op aan dat er uitstel wordt ingevoerd waar dat relevant is.

The customs authorities may grant the debtor payment facilities other than deferred payment on condition that a guarantee is provided.

 Ontdek ook...