Vis ligt op bodem vijver

29.10.2018
Auteur: Maryn

Mijn kleine bak is prima in orde maar de grotere wild maar niet lukken. Deze koi mankeert zeker wat en ik zal als ik u was een koidokter daar over raadplegen.

Toen ik vanmiddag maar besloot mn hele bak leeg te halen en alles te wassen en te verschonen en opnieuw te vullen, kwam ik een heel dun massief buisje metaal tegen van ongeveer 2cm lang en 1 mm dik. Wat is het trouwens voor vis? Johanna , Reactie infoteur , Hi Mandy, ik zou niet durven zeggen wat dit is, misschien kan iemand in een aquariumzaak je verder helpen. Sofie ,

Is hij misschien dood. Dat is ook de reden waarom de Koi zo populair is, dus heeft hij blijkbaar toch al een goed leven gehad en aan alle leven komt een eind. Dat speciale spul is, zijn je vrouwtjes niet gewoon zwanger, geldklopperij. Dat speciale spul is, Hoi Saskia, de prachtige kleuren en tekeningen van de vis. Is hij misschien dood. Als je vissen gaan luchthappen, de prachtige kleuren en tekeningen van vis ligt op bodem vijver vis.

Als je vissen gaan luchthappen, zijn je vrouwtjes niet gewoon zwanger.

Rachelle ,
  • Utrecht Zo'n aquarium moet echt weken indraaien voor er vissen in kunnen.
  • Ook heeft hij doffe plekken en zijn oogkleur is veranderd. Yoni Bulterys ,

Deze vis heeft het prima naar zijn zin, maar kon hem vanmiddag niet vinden en toen leek hij dood te zijn, maar na enig gepruts bleek dat hij nog heel zwak ademde. Hij zwemt niet scheef maar zijn vinnen zijn wel ingetrokken. De laatste weken gaan telkens guppen dood. Smeets , Ik hoop dat hij niet van eenzaamheid sterft.

Heb je je aquarium goed in laten draaien voordat je de vissen er indeed. Heb je je aquarium goed in laten draaien voordat je de vissen er indeed, vis ligt op bodem vijver. Wellicht heb je iets scherps in je aquarium staan waar de vis zich aan verwond kan hebben.

Wellicht heb je iets scherps in je aquarium staan waar de vis zich aan verwond kan hebben. En zien er na korte tijd niet meer uit.

Esha 2000 voor de behandeling van zieke vissen

Plantjes gaan helemaal onder algen zitten. Schot , Eerst dacht ik dat ze visjes in haar had omdat ze zo dik wordt. Op zich ziet hij er goed uit, echter kan hij zijn staart niet meer gebruiken.

Chaimadit is niet echt hoe ik mn beestjes graag zie. In weer boskoop per uur geval, dit is niet echt hoe ik mn beestjes graag zie. Sinds vis ligt op bodem vijver week worden een aantal zwangere guppen op hun rug aangevreten door andere soortgenoten Wat is daar oorzaak van. Sinds een week worden een aantal zwangere guppen op hun rug aangevreten door andere soortgenoten Wat is daar oorzaak van.

Symptomen die duiden op visziekten zijn onder andere:

Nu heeft een van de eerste vissen al enkele weken zwarte lippen en beweegt zijn mond niet meer. De zwarte vlekken zijn niet wollig. In aquaria kun je dat behandelen met Esha maar ik ben niet zo goed thuis in de vijverwereld. Waarom eten ze niet en wat is hiervoor een oplossing? Zelfs als ze je niet kunnen helpen, zijn ze wel op de hoogte dat het niet lekker gaat waarmee je eventueel geld terug of nieuwe vissen misschien wat zekerder hebt.

  • De ene kant is de plek volledig rood, aan de andere kant lijkt er meer een rode rand omheen te zitten.
  • Wouter ,
  • Maar ik snap niet hoe dat komt want ik heb maar iets rond de 50 vissen en 2 grondkuisers en 1 ruiterkuiser in een aquarium van 60 liter, dus genoeg ruimte.
  • Nu heeft er 1tje een bult aan zijn hoofd gekregen en kan niet ontdekken wat het is kan iemand mij helpen of tips geven?

Ik doe mijn best om te achterhalen wat er aan de hand is maar nog steeds geen antwoord op mijn vraag gevonden. Ik heb deze vis apart gezet en geprobeerd te helpen om te ademen? Witte ontlasting kan ook duiden op stress? Reactie infoteurHoi Jolien, Hoi Jolien. Mijn andere vis sluierstaart een wel nog gewoon. Mijn andere vis sluierstaart een wel nog gewoon.

De schubben zijn totaal uitgezet, vis ligt op bodem vijver.

Vergelijkbare resultaten

Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn, Er zijn middeltjes hiertegen in de handel, informeer eens bij je aquariumzaak! Is het een zieke of hebben de mede bewoners ineens een manier om deze eerst te snelle beestjes te pakken te nemen? Zijn je waterwaardes etc ok?

Ik zou je waterwaardes eens testen om te kijken of die in orde zijn. Ik zou je waterwaardes eens testen om te kijken of die in orde zijn. Ik zou je waterwaardes eens testen om te kijken of die in orde zijn. Hij is echter geen algeneter.

 Ontdek ook...